Sidst opdateret

Få 3 tilbud og priser på mc forsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på mc, knallert og ATV forsikring. Gratis og uforpligtende.

Få 3 gode tilbud på MC forsikring

Få de bedste tilbud på MC, Knallert og ATV forsikring her – helt gratis og uforpligtende.

MC forsikring pris

Det er lovpligtigt at ansvarsforsikre ethvert køretøj, der kører på vej, og dermed har potentiale for at gøre skade på andre personer eller køretøjer. Med Forsikring3tilbud.dk kan du nemt og hurtigt få tilsendt 3 gratis tilbud på den lovpligtige forsikring. Du kan også vælge at få tilbud på kaskoforsikring, der desuden dækker skader på din egen motorcykel, knallert eller ATV.

Om, du bør vælge en ansvars- eller kaskoforsikring, afhænger langt hen ad vejen af dit køretøjs værdi. Er køretøjet mere værd end selvrisikoen? En gammel, brugt knallert vil typisk kunne nøjes med en ansvarsforsikring, hvor en nyere motorcykel bør kaskoforsikres.

Sådan får du 3 tilbud på din MC forsikring

I dag tager det ikke mange minutter at sende en forespørgsel på forsikringer afsted, og typisk har du 3 gode forsikringstilbud i din indbakke senest dagen efter, når du bruger vores service. Det er nemt og hurtigt, og det bedste er, at det hverken forpligter eller koster noget.

Brug Forsikring3tilbud.dk nu og få 3 tilbud på MC forsikring, knallertforsikring eller ATV forsikring. Det er den absolut bedste måde at finde den billigste forsikring.

Sådan gør du:

 • Indtast kontaktoplysninger
 • Indtast informationer om dit køretøj
 • Send og beregn din pris på MC forsikring, knallertforsikring eller ATV forsikring
 • Modtag og sammenlign 3 gode tilbud

Få 3 tilbud på MC forsikringer og sammenlign priser i dag

Opgiv så mange oplysninger som muligt

Når du bruger Forsikring3tilbud.dk, får du tilsendt tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber. For at sikre, at disse tilbud er sammenlignelige, bør du opgive så mange oplysninger som muligt om dig selv og dit køretøj. Nogle af oplysningerne er obligatoriske, men det anbefales også at udfylde de frivillige.

Udfyld altid:

 • Alder på fører
 • Antal år med kørekort (din status som billist)
 • Registreringsnummer (nummerplade)
 • Type (MC, knallert eller ATV)
 • Årlig kørsel i km

Kender du ikke registreringsnummeret, kan du i stedet opgive følgende oplysninger om køretøjet:

 • Mærke og model
 • Årgang
 • ekstraudstyr

Ansvarsforsikring eller kaskoforsikring?

Når du skal vælge forsikring til din motorcykel, kan du vælge imellem en ansvars- eller kaskoforsikring. Udgangspunktet er, at hvis dit køretøj er over 25.000 kr. værd, bør du altid købe en kaskoforsikring, men i bund og grund er det en vurdering, der er op til dig. Har du selv penge til at få repareret din MC ved en selvforskyldt skade, kan du måske godt undvære en kaskoforsikring. Ligeledes hvis køretøjet ikke er særlig mange penge værd.

Derimod er en ansvarsforsikring lovpligtig, hvilket betyder, at du ikke må køre på din motorcykel (eller knallert eller ATV) uden. I hvert fald ikke på offentlig vej. Ansvarsforsikringen dækker skader, som du og dit køretøj forårsager på andre personer og køretøjer. Kaskoforsikringen dækker både ansvarsforsikring og forsikring af dit eget køretøj (og føreren heraf).

Du kan også få tilbud på billig bilforsikring eller billig livsforsikring