Sidst opdateret

Få 3 tilbud og priser på bilforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på bilforsikring. Gratis og uforpligtende.

Få 3 gode tilbud på bilforsikring

Få de bedste tilbud på bilforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Bilforsikring pris

Når du køber ny bil, hvad enten den er brugt eller fabriksny, skal du have en bilforsikring. Det er lovpligtigt med en ansvarsforsikring, der dækker skader på andre biler og personer, som du er skyld i. Du kan også vælge en kaskoforsikring, der også dækker skader på din egen bil. Typisk vil en gammel, brugt og billig bil kunne nøjes med en lovpligtig ansvarsforsikring, mens en nyere og dyrere bil anbefales at have en kaskoforsikring.

Uanset, om du leder efter en ansvarsforsikring eller en kaskoforsikring, kan du få den billigste bilforsikring ved at gøre brug af Forsikring3tilbud.dk. Vi samarbejder med de mest anerkendte forsikringsselskaber, og du kan nemt og hurtigt få de 3 billigste tilbud på bilforsikring uden at bruge flere timer.

Sådan får du 3 tilbud på din bilforsikring

Førhen skulle du selv kontakte de enkelte forsikringsselskaber for at indhente tilbud på bilforsikringer. Sådan er det heldigvis ikke mere. Du behøver kun at bruge 5 minutter, og du kan gøre det foran din computer. Du behøver hverken at sidde i telefonkøer eller invitere forsikringsagenter på kaffe.

 • Indtast dine kontaktoplysninger
 • Indtast informationer om din bil
 • Tryk ”indsend” og beregn din pris på bilforsikring
 • Modtag og sammenlign de 3 tilbud

Hvordan finder jeg den bedste pris på bilforsikring?

Hvis du selv kontakter en række forskellige forsikringsselskaber for at få tilbud på din bilforsikring, vil du typisk få en standardpris. Især hvis du blot kontakter dit eget forsikringsselskab for at få føjet endnu en forsikring til samlingen.

Fordelen ved Forsikring3tilbud.dk er, at forsikringsselskaberne godt ved, at de er i direkte konkurrence, når de afgiver et tilbud, og derfor vil de give dig tilbuddet om den billigste forsikring med det sammen.

Ved at du får flere tilbud på samme tid, kan du nemt og hurtigt sammenligne priser og vilkår, så du er sikker på at vælge den bedste og billigste bilforsikring.

Når du skal sammenligne bilforsikringer, skal du huske at kigge på selvrisikoen, da den kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og det har selvfølgelig en indvirkning på prisen.

Få 3 tilbud på bilforsikringer og sammenlign priser i dag

Opgiv så mange oplysninger som muligt

Forsikringsselskaberne har brug for en række oplysninger for at udregne et tilbud på forsikring til netop din bil. Derfor er det vigtigt, at du oplyser følgende, når du ønsker at indhente tilbud på en bilforsikring:

 • Alder på fører
 • Antal år med kørekort (og indregistreret bil)
 • Registreringsnummer (nummerplade)

Kender du ikke registreringsnummeret, kan du i stedet opgive følgende oplysninger om bilen:

 • Bilmærke- og model
 • Årgang
 • Brændstoftype
 • Motorstørrelse
 • Hestekræfter

Ansvarsforsikring eller kaskoforsikring?

Når du skal vælge bilforsikring til din bil, har du to forskellige muligheder: ansvars- eller kaskoforsikring. Hvad, du bør vælge, afhænger af bilens værdi. En ansvarsforsikring er lovpligtig, hvilket betyder, at du ikke må køre i din bil uden. Ansvarsforsikringen dækker skader, du og din bil forårsager på andre personer og køretøjer. Som tillæg til ansvarsforsikringen kan du vælge en kaskoforsikring, der også dækker skader på din egen bil.

En kaskoforsikring kan kun betale sig, hvis bilens værdi er højere end eventuelle reparationer, når selvrisikoen er fratrukket. Du bør dog også have i mente, at ansvarsforsikringen ikke dækker skader på dig; det gør kaskoforsikringen til gengæld.

Du kan også få tilbud på MC forsikring og indboforsikring