Sidst opdateret

Få 3 tilbud og priser på ulykkesforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på ulykkesforsikring. Gratis og uforpligtende.

Få 3 gode tilbud på ulykkesforsikring

Få de bedste tilbud på ulykkesforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Ulykkesforsikring pris

Det har aldrig været nemmere at indhente forsikringstilbud. Med Forsikring3tilbud.dk skal du kun bruge 5 minutter, og senest 24 timer senere har du 3 gode tilbud på ulykkesforsikring i din indbakke. Det er nemt og tidsbesparende, men samtidig giver det et rigtigt godt udgangspunkt for at vælge den bedste og billigste ulykkesforsikring.

At bruge vores service er helt gratis og uforpligtende. Du vælger kun ét af de tilsendte tilbud, hvis du har lyst. Vores erfaring siger os dog, at du næppe finder et bedre tilbud et andet sted.

Sådan får du 3 tilbud på din ulykkesforsikring

Førhen skulle du selv kontakte et antal forskellige forsikringsselskaber for at indhente tilbud på ulykkesforsikringer. Det behøver du ikke længere. Nu kan du i ro og mag sidde foran din computer og ordne det på rekordtid.

Du gør blot følgende oplysninger, og så får du 3 tilbud på rejseforsikringer direkte i indbakken:

  • Indtast dine kontaktoplysninger
  • Indtast informationer om dig og medforsikrede
  • Indsend og beregn din pris
  • Modtag og sammenlign 3 tilbud på ulykkesforsikringer

Hvordan finder jeg den billigste ulykkesforsikring?

Den billigste ulykkesforsikring får du ved at indhente og sammenligne flere forskellige tilbud. Det er ikke nok kun at spørge dit eget forsikringsselskab, da du så ikke har noget at sammenligne med.

Forsikring3tilbud.dk har gjort det nemt for dig. Du skal hverken bruge tid på at ringe, sidde i telefonkø eller afvente at den rigtige forsikringsagent kommer tilbage fra ferie. Direkte fra din computer eller mobil kan du indsende en forespørgsel med alle de nødvendige oplysninger, og så sørger vi for at indhente 3 gode forsikringstilbud til dig. Det koster ikke noget, og det er ganske uforpligtende – men det sikrer dig den bedste pris på din ulykkesforsikring.

Få 3 tilbud på ulykkesforsikringer og sammenlign priser i dag

Alle bør have en ulykkesforsikring. Kommer du ud for en ulykke, der gør dig uarbejdsdygtig i en kortere eller længere periode, så du pludselig står uden en indtægt, kan du risikere at måtte gå fra hus og hjem, hvis ikke du har en ulykkesforsikring, der dækker.

Ulykkesforsikringer dækker typisk alt varige mén til behandling og transportudgifter, men vær dog opmærksom på, at der kan være forskel fra forsikring til forsikring.

Ulykkesforsikringer har forskellige vilkår

De forskellige forsikringsselskaber har et forskelligt udbud af ulykkesforsikringer. Derfor beder vi kun om et fåtal af oplysninger, når du skal udfylde vores formular.

Du skal indtaste følgende:

  • Dit navn
  • Din alder
  • Antal forsikrede voksne
  • Antal forsikrede børn

Derudover bliver du spurgt, om du skulle være medlem af en rabatgivende organisation. Herfra er det op til forsikringsselskaberne at udarbejde det tilbud, de mener, der passer bedst til din familie. Når du modtager tilbuddene, bør du derfor både sammenligne priser og vilkår.

Ønsker du særlige dækninger, bør du altid anføre det i kommentarfeltet. På den måde sikrer du, at forsikringsselskaberne tager det i betragtning, når de udarbejder dit tilbud. Det kan f.eks. være dækning af tandskader eller transportudgifter fra ulykkesstedet.

Du kan også få det bedste tilbud på billig rejseforsikring og billig bilforsikring