Sidst opdateret

Få 3 tilbud og priser på rejseforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på rejseforsikring. Gratis og uforpligtende.

Få 3 gode tilbud på rejseforsikring

Få de bedste tilbud på rejseforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Rejseforsikring pris

Uanset, om du ønsker en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring, kan du med Forsikring3tilbud.dk nemt og hurtigt få 3 gratis tilbud tilsendt. Det tager ikke mere end 5 minutter at udfylde vores formular, og du har typisk svar næste hverdag. Det er helt op til dig at vælge det bedste af de 3 tilbud. Udover, at det er gratis, er det også uforpligtende. Så er din nuværende rejseforsikring (imod forventning) billigere end ét af de 3 tilbud, behøver du ikke gøre brug af det. Der er altså intet at tabe – men der er rigtig mange penge at spare.

Brugerne af Forsikring3tilbud.dk sparer i gennemsnit 2.700 kr. om året ved at takke ja til ét af de tilsendte tilbud.

Sådan får du 3 tilbud på din rejseforsikring

For at få tilsendt 3 tilbud på rejseforsikringer, skal du udfyldes vores formular. Vi skal blot have dine kontaktoplysninger, så vi kan få fat i dig, og så skal vi naturligvis vide lidt om dine rejser, så forsikringsselskaberne har det bedste udgangspunkt for at give dig et godt tilbud, der passer til din måde at rejse på.

Du skal blot udfylde følgende:

  • Dine kontaktoplysninger
  • Informationer om din ønskede rejseforsikring
  • Tryk ”indsend” og beregn din pris
  • Modtag og sammenlign 3 tilbud på rejseforsikringer
  • Vælg det bedste tilbud

Hvordan finder jeg den billigste rejseforsikring?

Du finder den billigste rejseforsikring ved at indhente og sammenligne flere forskellige tilbud. Det kan være tidskrævende og omstændeligt, men vi har hos Forsikring3tilbud.dk gjort det nemt for dig. Her kan du nøjes med at sende én forespørgsel afsted, og så klarer vi resten.

Tip: Mange forsikringsselskaber tilbyder en ekstra nedsat pris på rejseforsikring, hvis du samtidig køber en indboforsikring. Det kan derfor være en god idé at bede om et samlet tilbud. Du kan nemt tilvælge flere forsikringer, inden du sender forespørgslen afsted. Der spares typisk allermest ved at samle alle husstandens forsikringer samme sted.

Få 3 tilbud på rejseforsikringer og sammenlign priser i dag

Opgiv så mange oplysninger som muligt

Der er forskel på priser på de forskellige rejseforsikringer. Forsikringsselskaberne udarbejder særskilte tilbud, der beregnes ud fra din alder, din type af forsikring og din destination. Det er billigst at vælge en årsrejseforsikring, der dækker Europa, hvis du rejser mere end én gang årligt inden for Europas grænser.

Udfyld altid følgende:

  • Din alder
  • Destination for rejse (Europa eller Verden)
  • Valg af enkeltrejseforsikring eller årsrejseforsikring
  • medforsikrede
  • Om der ønskes afbestillingsforsikring

Du kan også få det bedste tilbud på billig bådforsikring og billig ulykkesforsikring

Hvilken rejseforsikring skal jeg vælge?

Når du skal købe rejseforsikring, kan det være svært at gennemskue, om det bedst kan betale sig med en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring. Rejser du mere end én gang årligt, kan en årsrejseforsikring bedst betale sig. Er der tale om en rejse med en længde over 30 dage, bør du dog altid vælge en enkeltrejseforsikring, da årsrejseforsikring kun dækker rejser af kortere varighed.

Rejser du udelukkende i Europa, skal du vælge Europa som destination. Er nogle af dine destinationer udenfor Europa, skal du vælge Verden som destination.