Sidst opdateret

Få 3 tilbud og priser på livsforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på livsforsikring. Gratis og uforpligtende.

Få 3 gode tilbud på livsforsikring

Få de bedste tilbud på livsforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Livsforsikring pris

Tegn en livsforsikring, så du sikrer dine efterladte. Hos Forsikring3tilbud.dk kan du nemt og hurtigt bestille 3 gode og uforpligtende tilbud på livsforsikring, så du er sikker på at vælge den bedste og billigste forsikring.

Udfyld formularen – det tager kun 5 minutter. Derefter udarbejder 3 udvalgte forsikringsselskaber et forsikringstilbud til dig, og du kan frit vælge det, der passer dig bedst. Vores service er både gratis og uforpligtende, så der er ingen skjulte gebyrer og ingen krav, om at du skal gøre brug af ét af tilbuddene, hvis du (imod forventning) skulle få en bedre pris et andet sted.

Sådan får du 3 tilbud på din livsforsikring

Det er meget simpelt at få 3 tilbud på livsforsikring via Forsikring3tilbud.dk. Du kan gøre det hjemme fra din sofa, og det tager kun et par minutter.

Sådan gør du:

  • Indtast dine kontaktoplysninger
  • Indtast informationer om din alder og ønsket forsikringssum
  • Tryk ”indsend” og beregn din pris
  • Modtag og sammenlign de 3 tilbud
  • Vælg det tilbud, der passer dig bedst

Hvordan finder jeg den billigste livsforsikring?

Når du skal vælge livsforsikring, skal du primært fokusere på forsikringssummen. Det er den sum, den efterladte får udbetalt ved din død. Når du har valgt en forsikringssum, kan du nemt gennemskue, hvilken livsforsikring der er billigst. Det er nemlig den forsikring, der koster mindst om året.

Ved at bestille 3 tilbud via vores service, vælger du selv en forsikringssum, og det er på baggrund af den sum, forsikringsselskaberne udarbejder tilbud til dig. Du er altså sikker på, at vilkårene for forsikringen er den samme, og når du så modtager de 3 tilbud, kan du hurtigt og nemt se, hvilket tilbud der er billigst.

Få 3 tilbud på livsforsikringer og sammenlign priser i dag

Opgiv så mange oplysninger som muligt

Prisen på en livsforsikring afhænger af den forsikringssum, der ønskes ved død. Jo højere en sum, des dyrere forsikring. Nogle forsikringsselskaber kigger desuden på den branche, du arbejder inden for, i forhold til risikoen for at blive syg eller komme ud for en dødelig ulykke.

Følgende oplysninger bør derfor gives, når du ønsker et tilbud på en livsforsikring:

  • Dit navn
  • Din alder
  • Din branche
  • Ønsket forsikringssum

Forsikringsprisen stiger desuden hos de fleste forsikringsselskaber, når du når en vis alder. Det skyldes helt naturligt, at chancen for udbetaling stiger med alderen.

Du kan også få det bedste tilbud på billig ulykkesforsikring og billig husforsikring

Køb en livsforsikring hvis ikke I er gift

Det er altid en god idé med en livsforsikring, men specielt hvis du ikke er gift med din samlever, bør du overveje en forsikring, der dækker ved dødsfald. Det skyldes, at det for den efterladte kan blive svært – eller ligefrem umuligt – at blive boende i jeres fælles bolig eller at opretholde samme levestandard, hvis én af jer afgår ved døden. Når ikke I er gift, vil det nemlig være jeres børn, der arver. Mange banker har af samme årsag et krav om at tegne en gensidig livsforsikring, hvis I som ugift par ønsker at låne penge til fast ejendom.