Sidst opdateret

Få 3 tilbud og priser på indboforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på indboforsikring. Gratis og uforpligtende.

Få 3 gode tilbud på indboforsikring

Få de bedste tilbud på indboforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Indboforsikring pris

Opstår der vandskade, eller bliver der begået indbrud i dit hus, er det indboforsikringen, der dækker dine personlige ejendele – også kaldet dit indbo. Uden en indboforsikring står du selv med hele udgiften; og det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis dit hus er rømmet for alt af værdi.

Brug Forsikring3tilbud.dk til at få 3 gode og sammenlignelige tilbud på indboforsikring. Det tager kun et par minutter, og du får tilbuddene direkte i din indbakke, så du frit kan vælge den forsikring, der passer dig bedst. Det er både gratis og uforpligtende at gøre brug af vores service.

Sådan får du 3 tilbud på din indboforsikring

Forsikring3tilbud.dk har gjort det nemt for dig at få en billig indboforsikring. Frem for at ringe rundt til forskellige forsikringsselskaber for at indhente særskilte tilbud, kan du nu gøre det hele foran din computer og nøjes med sammenlagt at bruge 5 minutter.

Du skal indtaste følgende oplysninger, og så klarer vi resten:

  • Dine kontaktoplysninger
  • Informationer om din bolig og dit indbo
  • Informationer om nuværende forsikring (hvis du har)

Derefter indsender du din forespørgsel, og der bliver udvalgt 3 forsikringsselskaber til at afgive gode og uforpligtende tilbud på din nye indboforsikring.

Beregn din pris på billig husforsikring nu

Hvordan finder jeg den billigste indboforsikring?

Der kan være tusindvis af kroner at spare hvert år, når det kommer til husstandens samlede forsikringer, og herunder i særdeleshed indboforsikringen, der svinger enormt meget i pris fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

Vores brugere sparer i gennemsnit 2.700 kr. om året ved at vælge ét af de tilsendte tilbud på forsikringer – og nogle sparer langt mere.

Vil du også gerne have den billigste indboforsikring, skal du bare bruge 5 minutter på at udfylde vores formular, derefter får du tilsendt tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som du kan sammenligne og vælge i blandt. Du kan også vælge at få tilsendt samlede forsikringstilbud på alle dine forsikringer og spare endnu flere penge. De fleste forsikringsselskaber giver nemlig rabat, hvis alle husstandens forsikringer er samlet hos dem.

Få 3 tilbud på indboforsikringer og sammenlign priser i dag.

Opgiv så mange oplysninger som muligt

Prisen på din indboforsikring afhænger kort fortalt af værdien på dit indbo. Når du sender en forespørgsel, skal du opgive følgende oplysninger:

  • Din adresse
  • Boligtype
  • Om du er medlem af rabatgivende organisation

Derudover bør du anføre en ønsket forsikringssum i kommentarfeltet. Gør du ikke det, vil forsikringsselskabet på baggrund af din adresse og dermed boligens størrelse vurdere en gennemsnitlig forsikringssum og på den baggrund udarbejde et tilbud. Der kan dermed være forskel på de forskellige vilkår, da prisen stiger i takt med forsikringssummen. Angiver du en ønsket forsikringssum, vil det give et bedre grundlag for at kunne sammenligne forsikringstilbuddene, når du modtager dem.

Når du skal sammenligne tilbud på indboforsikringer, bør du altid læse vilkårene igennem, så du sikrer dig ikke kun at kigge på prisen, men også at kigge på, hvad forsikringen egentlig dækker over.

Du kan også få det bedste tilbud på dyreforsikring og rejseforsikring