Få 3 tilbud og priser på husforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på husforsikring. Gratis og uforpligtende.

Husforsikring – få 3 gode tilbud på husforsikring

Få de bedste tilbud på husforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Husforsikring pris

Når du går fra at leje til at eje, er der en ekstra forsikring, du skal huske at være opmærksom på: husforsikringen. Som lejer har du forsikring af boligen inkluderet i lejeprisen, men når du køber bolig, skal du selv forsikre dit hus, f.eks. imod skader forårsaget af vind og vejr.

Brug Forsikring3tilbud.dk til hurtigt og nemt at indhente 3 gode tilbud på husforsikringer. Det tager kun 5 minutter af din tid, og du har hurtigt 3 gode tilbud i din indbakke. Det er helt gratis at benytte vores service, og du bestemmer selv, om du takker ja til ét af tilbuddene.

Sådan får du 3 tilbud på billig husforsikring

Førhen skulle du selv kontakte forsikringsselskaberne for at indhente tilbud på husforsikringer. Det er både en lang og uoverskuelig proces, som heldigvis kan gøres meget nemmere i dag med Forsikring3tilbud.dk. Vi samarbejder med en lang række af landets bedste forsikringsselskaber. Når du sender en forespørgsel, udvælges de forsikringsselskaber, der matcher din anmodning bedst, og de får lov at udarbejde et tilbud, som sendes direkte til dig via mail.

Sådan bruger du Forsikring3tilbud.dk:

  • Indtast dine kontaktoplysninger
  • Indtast informationer om din bolig
  • Send forespørgsel og beregn din pris på husforsikring
  • Modtag og sammenlign de 3 tilbud og udvælg det bedste

Hvordan finder jeg den billigste husforsikring?

De fleste vælger at kontakte deres nuværende forsikringsselskab for at få et tilbud på en husforsikring. Det er som udgangspunkt en udmærket idé, men det giver ikke et særlig godt overblik over priser og vilkår for husforsikringer generelt. Du ved derfor ikke, om det tilbud, du får af dit forsikringsselskab, er godt.

For at kunne sammenligne husforsikringer bør du som minimum indhente 3 tilbud. Hvis du gerne vil undgå at bruge en masse tid på at kontakte forskellige forsikringsselskaber, sidde i telefonkøer, afgive oplysninger, osv., tilbyder vi hos Forsikring3tilbud.dk at gøre det hele for dig. Hos os skal du kun indtaste dine oplysninger én gang, og så klarer vi resten.

Det er desuden en klar fordel, at de forsikringsselskaber, der afgiver tilbud gennem os, ved, at de er i skarp konkurrence om at få dig som kunde. Det gør nemlig typisk, at de skruer lidt ekstra på prisen.

Få 3 tilbud på husforsikring og sammenlign priser i dag

Opgiv så mange oplysninger som muligt

En husforsikring ændrer pris ud fra den bolig, der er tale om. Både boligens størrelse og alder spiller en væsentlig rolle. Når du bruger Forsikring3tilbud.dk, er det derfor nødvendigt at indtaste en række oplysninger om huset, så forsikringsselskaberne har det rigtige udgangspunkt for at udarbejde et forsikringstilbud til dig.

Vil du gerne have 3 gratis og uforpligtende tilbud på husforsikring, bør du opgive følgende oplysninger:

  • Boligens adresse
  • Boligens opførelsesår
  • Boligens samlede antal kvadratmeter
  • Boligtype
  • Tagtype

Du kan også få det bedste tilbud på indboforsikring og ejerskifteforsikring.

Sidst opdateret d. November 20, 2019