Sidst opdateret

Få 3 tilbud og priser på ejerskifteforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på ejerskifteforsikring. Gratis og uforpligtende.

Få 3 gode tilbud på ejerskifteforsikring

Få de bedste tilbud på ejerskifteforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Ejerskifteforsikring pris

Når du skal købe eller sælge hus, vil der typisk indgå en ejerskifteforsikring i handlen. Prisen på forsikringen deles ligeligt mellem sælger og køber. Som sælger skal du finde den billigste ejerskifteforsikring, da det udelukkende er den halve pris af dit tilbud, som du skal dække – også selvom køber vælger en anden og dyrere forsikring. Som køber skal du selvfølgeligt vælge den forsikring, der dækker bedst i forhold til netop din bolig.

På Forsikring3tilbud.dk kan du nemt og hurtigt få tilsendt 3 gode tilbud på ejerskifteforsikring, uanset om du er køber eller sælger. Det tager ikke mere end 5 minutter, og du slipper for selv at kontakte de forskellige forsikringsselskaber og sammenligne tilbud. I en bolighandel er der rigeligt andet at fokusere på.

Sådan får du 3 tilbud på din ejerskifteforsikring

Det er nemt at bruge Forsikring3tilbud.dk – og så er det både gratis og uforpligtende. Du skal altså ikke betale for vores ydelse, og der er heller ikke krav, om at du skal gøre brug af ét af vores 3 tilbud efterfølgende. Men du finder næppe en lavere pris på ejerskifteforsikring andre steder.

Tryk på: ”FÅ 3 TILBUD NU” og indtast følgende:

  • Dine kontaktoplysninger
  • Informationer om boligen

Tryk herefter ”indsend” og beregn din pris på ejerskifteforsikring. Inden for 24 timer modtager du 3 gode tilbud på din nye ejerskifteforsikring.

Hvordan finder jeg den billigste ejerskifteforsikring?

Når der er tale om en ejerskifteforsikring, er der tale om en forsikring til en engangsydelse. Du betaler kun prisen én gang, og så dækker forsikringen i op til 10 år. Til gengæld er det en rimelig høj engangsydelse, og der er rigtig mange penge at spare ved at indhente og sammenligne forskellige tilbud, da der er store prisforskellige forsikringsselskaberne imellem.

Det anbefales, at du altid indhenter mindst 3 tilbud på en ejerskifteforsikring, så du har en idé om prisniveauet. Hos Forsikring3tilbud.dk gør vi det nemt for dig at indhente og sammenligne 3 tilbud på ejerskifteforsikring. Du skal kun bruge 5 minutter af din tid, og du får hurtigt svar retur i form af overskuelige og sammenlignelige tilbud.

Som sælger kan du hurtigt vælge det billigste tilbud, og som køber kan du let vælge det bedste tilbud til prisen.

Få 3 tilbud på billig ejerskifteforsikring og sammenlign priser i dag

Opgiv så mange oplysninger som muligt

Ejerskifteforsikringer svinger meget i pris, og du kan ikke sammenligne din pris med naboens. En ejerskifteforsikring laves helt individuelt ud fra netop din bolig. Jo større risiko for uforudsete udgifter, des dyrere er ejerskifteforsikringen.

For at få så præcis en pris som muligt, bør du derfor opgive alle tilgængelige oplysninger om den bolig, der er tale om:

  • Er du sælger, køber eller ejendomsmægler?
  • Hvilken boligtype er der tale om?
  • Boligens adresse
  • Boligens alder
  • Boligens værdi
  • Vedhæft gerne tilstandsrapport og elinstallationsrapport

Du kan også få det 3 gode tilbud på husforsikring og indboforsikring.