Få 3 tilbud og priser på dyreforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på katte-, heste- og hundeforsikring. Gratis og uforpligtende.

Få 3 gode tilbud på hundeforsikring og katteforsikring

Få de bedste tilbud på dyreforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Dyreforsikring pris

Hos Forsikring3tilbud.dk kan du nemt, gratis og uforpligtende få et tilbud på en dyreforsikring, uanset hvilket dyr der er tale om, og uanset om du kun ønsker lovpligtig ansvarsforsikring eller samtidig sygeforsikring af dyret.

Sådan får du 3 tilbud på din dyreforsikring

Hvis du gerne vil have 3 gode tilbud på hundeforsikring, katteforsikring, hesteforsikring eller forsikring af et andet dyr, kan du med fordel gøre brug af Forsikring3tilbud.dk for at finde den billigste løsning.

Du indtaster dine oplysninger om dig selv og dit kæledyr – og så klarer vi resten. I løbet af ganske kort tid, får du tilsendt 3 gode og billige forsikringstilbud på netop den dyreforsikring, du står og mangler. Det er helt op til dig at vælge den forsikring, der er den bedste eller billigste i netop dit tilfælde. Det er desuden helt gratis og uforpligtende.

  • Indtast dine kontaktoplysninger
  • Indtast informationer om dit dyr
  • Tryk ”indsend” og beregn din pris på dyreforsikring
  • Modtag og sammenlign de 3 forsikringstilbud

Hvordan finder jeg den bedste pris på hundeforsikring, katteforsikring elller hesteforsikring?

Hvis du ønsker et tilbud på dyreforsikring, kan du spørge dit nuværende forsikringsselskab, men det vil typisk ikke være den billigste løsning – så er du i hvert fald heldig. I stedet kan du vælge den nemme og hurtige løsning, der kan spare dig penge hvert eneste år: Forsikring3tilbud.dk.

Det tager kun 5 minutter at sende en forespørgsel afsted, og efter en dags tid ligger der 3 gode tilbud på den efterspurgte dyreforsikring i din indbakke. Du kan frit sammenligne og udvælge det tilbud, der passer dig bedst. Det er selvfølgelig også helt tilladt at undlade at gøre brug af tilbuddet, hvis det usandsynlige skulle ske, at din egen forsikring er billigere.

Du kan også vælge at få et samlet tilbud på alle dine forsikringer. Det vil der typisk være endnu mere at spare ved.

Få 3 tilbud på billig dyreforsikring eller alle dine forsikringer og sammenlign priser i dag

Opgiv så mange oplysninger som muligt

Når du ønsker tilbud på en dyreforsikring, bør du være opmærksom på, at prisen kan ændre sig i forhold til eksempelvis dyrets alder og race. Derfor bør du opgive så mange oplysninger om dyret som muligt, herunder:

  • Hvilket slags dyr der skal forsikres
  • Dyrets race
  • Dyrest alder
  • Forsikringssum
  • Hvad forsikringen skal dække (ansvar, sygdom, mv.)

Du kan også få det bedste tilbud på indboforsikring eller rejseforsikring.

Ansvarsforsikring og sygeforsikring

Hvis du har en hund eller en hest, er det lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring, der dækker, hvis dyret skulle forårsage skade på andre. Med en kat er forsikringen helt valgfri; den kan dog spare dig for høje udgifter, hvis din kat eksempelvis kommer op at slås med og gør skade på en anden kat, ellers hvis katten bliver påkørt og dermed forårsager skade på et køretøj.

Udover ansvarsforsikring, skal du overveje, om dit dyr skal have en sygeforsikring. Sygeforsikringen dækker uforudsete udgifter ved ulykke og sygdom og kan spare dig for mange udgifter i forbindelse med dyrlægekonsultationer, behandlinger og medicin.

Sidst opdateret d. November 20, 2019