Sidst opdateret

Få 3 tilbud og priser på bådforsikring

Spar tid og penge. Få 3 tilbud på bådforsikring. Gratis og uforpligtende.

Bådforsikring – få 3 gode tilbud på bådforsikring

Få de bedste tilbud på bådforsikring her – helt gratis og uforpligtende.

Bådforsikring pris

Langt hen ad vejen ligner en bådforsikring en bilforsikring. Du kan vælge imellem en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, hvor ansvarsforsikringen er lovpligtig og dækker skader på andre fartøjer og personer, som du forårsager. En kaskoforsikring dækker derimod også skader på dig og dit eget fartøj.

Med Forsikring3tilbud.dk kan du nemt, hurtigt og ganske gratis indhente 3 tilbud på forsikring af din båd eller dit fartøj.

Sådan får du 3 tilbud på din bådforsikring

Reglerne for bådforsikringer er løbende ændret, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvordan du bør forsikre din båd. Vil du gerne være på den sikre side – uden at skulle bruge timer på at tale med forsikringsagenter – kan du med fordel bruge Forsikring3tilbud.dk. På den måde sparer du også penge på din bådforsikring.

Beregn din forsikringspris – det tager kun 5 minutter og er ganske gratis og uforpligtende:

 • Kontaktoplysninger
 • Informationer om din båd
 • Beregn pris på din bådforsikring ved at trykke ”indsend”
 • Modtag og sammenlign 3 tilbud

Hvordan finder jeg den billigste bådforsikring?

Der er mange tusinde kroners forskel årligt på de forskellige bådforsikringer. Vil du gerne være sikker på at få den bedste pris, skal du indhente og sammenligne flere tilbud. Lad gerne forsikringsselskaberne vide, at de er i konkurrence med andre, da det typisk medfører en lavere pris i første omgang.

Når du bruger Forsikring3tilbud.dk, får du altid forsikringsselskabernes bedste priser på bådforsikringer, da forsikringsselskaberne ved, at når de afgiver tilbud gennem os, er de i skarp konkurrence om dig som kunde. Dermed får du ikke kastet en standardpris i hovedet, som du typisk gør ved at kontakte dit eget forsikringsselskab, hvor du i forvejen er kunde.

Få 3 tilbud på bådforsikringer og sammenlign priser i dag

Opgiv så mange oplysninger som muligt

Der er store prisforskelle, når det kommer til bådforsikringer, da en bådforsikring er en samlet betegnelse over fartøjer til vands. Dermed dækker en bådforsikring over alt fra sejlbåde til motorbåde og vandscootere.

Når du indhenter tilbud på din bådforsikring, bør du derfor opgive alle tilgængelige oplysninger om fartøjet og føreren:

 • Førerens alder
 • Erfaring
 • Bådtype- og model
 • Bådens længde
 • Topfart
 • Motortype
 • Hestekræfter
 • Liggeplads
 • Byggeår

Overvej en udvidet ulykkesforsikring

Måske er du i forvejen ulykkesforsikret, og du tænker, at du dermed også er dækket ombord på din båd, eller når du kører vandscooter. Vær dog opmærksom på, at mange forsikringsselskaber har restriktioner på deres ulykkesforsikringer, således at de netop ikke dækker, når du sejler i privat båd eller dyrker ekstremsport, som kørsel på vandscooter typisk betegnes som.

Når du køber en båd og tegner en bådforsikring, bør du derfor også overveje, om du i samme ombæring skal have en udvidet ulykkesforsikring. Mange forsikringsselskaber tilbyder det i sammenhæng med bådforsikringen, så hvis du ønsker dette, bør du anføre det som kommentar, når du indhenter tilbud på bådforsikring via Forsikring3tilbud.dk.

Vil du også have tilbud på billig bilforsikring eller indboforsikring?